loader image

Informace o zpracování osobních údajů:

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti LUDĚK TOŠENOVJAN, se sídlem Frýdecká 941, 739 32, Vratimov, IČ: 44930658, DIČ CZ6405030929, právnická osoba zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Úřadem města Ostravy (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
  • Jméno
  • E-mail
  • Zpráva
  1.   Jméno, e-mail i Vaši zprávu je nutné  zpracovat za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu účelu plnění smlouvy.
  1.   S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje firmy LUĎKA TOŠENOVJANA.
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

 Poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  • vzít souhlas kdykoliv zpět ,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.