Informace o zpracování osobních údajů:

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti LUDĚK TOŠENOVJAN ___, se sídlem Frýdecká 941, 739 32, Vratimov, IČ: 44930658, DIČ CZ6405030929, _____________ osoba zapsaná v __________ rejstříku vedeném Úřadem města ____________ (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

–              Jméno

–              E-mail

–              Zpráva

  1.   Jméno, e-mail i Vaši zprávu je nutné  zpracovat za účelem vyřízení Vaší poptávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu účelu plnění smlouvy.
  1.   S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje firmy LUĎKA TOŠENOVJANA.
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

 Poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

–              vzít souhlas kdykoliv zpět ,

–              požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

–              požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

–              vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

–              požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

–              v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

www.tosenovjan.cz

KDYKOLI SE NA NÁS OBRAŤTE

Luděk TOŠENOVJAN

Frýdecká 941, 739 32 Vratimov

Telefon | +420 734 724 507

Email | info@tosenovjan.cz

IČ  | 44930658

DIČ | CZ6405030929

Kde nás najdete

Kontaktujte nás

9 + 15 =